2015. november 17., kedd

A legjobb motivációs oldalak

Rég volt már életmóddal kapcsolatos bejegyzés a blogon, így úgy döntöttem, hogy épp itt az ideje annak, hogy ismét legyen egy :) Természetesen nem hanyagolom el ezt sem a mindennapokban, egyszerűen csak most másnak az írásával tudtam jobban kikapcsolni az agyam. Egyszerűen az jobban esett, de most itt az ideje, hogy másról is írjak Nektek.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nálam rengeteg olyan nap van, amikor nincs kedvem dolgokhoz, hát még ahhoz, hogy nekiálljak edzeni, vagy hogy egészséges ételeket egyek (hajjaj, nem is megy úgy mostanában, mint kellene!)... Én legalábbis állandóan csokit ennék, de azt nem lehet na :D Nekem ennek a leküzdésében sokat segít az, ha nap mint nap inspirálódhatok másoktól, és látom, hogy milyen szép és színes ételeket esznek. Ilyenkor szívesebben nyúlok a zabkása után reggel és szívesebben veszem le a polcról a teljes kiőrlésű tésztát mint a fehéret - igen, én továbbra sem tudok lemondani a tésztáról, de igyekszem a jobbik verziót választani :)
És hogy mivel motiválom magam a legtöbbször? Nos, nálam az instagram és a facebook volt a megoldás és az azokhoz kapcsolódó blogok egyes esetekben. Rengeteg erőt kapok a képekből és írásokból, de lássuk, hogy melyikekből!

Krisztina volt az első, akit követni kezdtem instán. Imádtam az ételképeit, ahogy azt is, hogy mindig tételesen leírta, hogy mit eszik épp. Sokat tudok belőle inspirálódni a
mai napig, hogy mit is főzzek legközelebb, és egyszerűen megmutatja azt, hogy minden lehetséges, csak el kell képzelni. Az ő hatására kezdtem el kísérletezni a zabkásával, így találtam meg a kedvenc ízesítéseimet és így alakítottam ki a saját receptjeimet. De persze jó látni azt is, hogy nem adja fel, és mindig igyekszik egészségesen élni és enni természetesen :)

Sokat nézelődtem az instán, amikor feltűnt az a lány, aki egy csomó virágot tesz a zabkásájára. Talán így tudnám leírni az első gondolataimat, ha Tündiről kellene írnom. Csak bekövettem, aztán egyre többször vettem észre magamon, hogy megragadják a figyelmem a képei, hogy elolvasom, ő milyen alapanyagokat használ. Végül pedig odáig jutottam, hogy kedvet kaptam ahhoz, hogy egyet-egyet ki is p
róbáljak. Mostanra pedig igazi motivátorként hat rám, hiszen pontosan azt képviseli, amiben én is hiszek, hogy csaló napok nélkül nem lehet élni. Erről azonban majd csak később lesz szó bővebben :)
Ez az az oldal, amit talán az elsők között kezdtem el követni még a facebookon, és amit azóta is az egyik legmotiválóbbak közé sorolhatok. Linda tippeket oszt meg, a saját bevált edzéseit és természetesen a sportban elért sikereit is. Nagyon szeretem a nyers, mindent kimondó stílusát, ami
az embert néha egyféle arculcsapásként éri, de erre igény is van. Legalábbis én szeretem ezt a fajta őszinteséget, amivel ő rendelkezik :)

Szandrának a leginkább az instagram és a facebook oldalát követem, illetve a youtube csatornáját. Nagyon szeretem a kihívásait, amik pontosan arról szólnak, hogy megmozduljunk és nap mint nap próbáljunk meg mozogni. Szeretem, hogy kihangsúlyozza, hogy a megfelelő táplálkozás nélkül nem érhetünk el sikereket. Ahogy azt is csípem benne, hogy időről időre hosszabb írásokkal motivál minket, és ezeken keresztül próbálja megmutatni, hogy senkinek sem könnyű. Egyszerűen csak elhatározás kérdése minden.


A Tone it up lányokat nem kell bemutatni azoknak, akik követik az oldalamat, hiszen rengeteg edzős videójukról volt már szó az oldalon :) Nagyon szeretem őket, elismerem a munkájukat, és szívesen csinálom meg a videóikat, edzésterveiket, amiket megosztanak a különböző csatornákon. Hozzám közel áll az ő életfelfogásuk, és az a helyzet, hogy talán pontosan ezért értek nálam célt az ő videóik, amik mindig képesek megmozgatni :)

Persze ezen kívül még rengeteg oldalt követek, de most úgy gondoltam, hogy csak egy ötös listát írok nektek. Ha szeretnétek, lehet még ezt fokozni, például olyanokkal, akiket én csak "motiváló csajom"-nak hívok. Ennek a lényege, hogy találjatok egy olyan lányt, nőt, akinek a leginkább hasonlít a testfelépítése a tiédre, de sokkal izmosabb és tónusosabb, esetleg vékonyabb kiadásban. Ezek a lányok rám nagy hatással vannak, hiszen az ideális alakot testesítik meg, amit én is el szeretnék érni , így pedig látom, hogy ez megvalósítható:) 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése