2016. március 22., kedd

Astor Skinmatch korrektor TESZT

Már jó ideje használom az Astor Skinmatch korrektorát, így úgy gondoltam, hogy ideje írnom nektek is erről a termékről. Sokat keresgéltem, mire megtaláltam ezt a terméket, ugyanis sajnos nem csak apróságokat kell eltüntetnie, így mindenképp el szerettem volna kerülni a hosszas. de eredménytelen próbálkozásokat. De hogy pontosan mivel is kell megküzdenie ennek a korrektornak nap mint nap? Főként a szem alatti karikáimmal, amik mindennek mondhatók, csak világos apróságoknak nem. Sajnos nekem ezek a karikák elég gyakran sötétlilák, eresek, ez pedig egyáltalán nem szép látvány. Legalábbis engem nagyon zavart mindig is, így hát elterveztem, hogy veszek erre egy jó kis terméket, csak hát akkor jött a kérdés, hogy milyet? Folyékonyat, ceruzásat, olcsóbbat, drágábbat? 
Rengeteg és rengeteg termék van, amiből nagyon nehéz választani. Így hát belevetettem magam a keresésbe, és először csak olvasgattam, hogy mire milyen szín jó. Amikor már jól ismertem az igényeimet, és azt is, hogy pontosan milyen színárnyalatok segítenek nekem a megoldásban, akkor jött a márkaválasztás és termékválasztás. Hosszas kutakodás után jutottam el az Astor termékéig. Tudtam, hogy számomra mindenképp egy sárgás szín szükséges, ami néhány árnyalattal világosabb a bőrömnél. Ez azért fontos, mert a sárga remekül ellensúlyozza a lilás karikákat. 
Nekem a 001-es Ivory árnyalat került a kosaramba, ami szerintem tökéletesen illik hozzám. A korrektort kifejezetten a szem környéki karikák eltüntetésére javasolják, de természetesen használható az apróbb bőrhibák eltüntetésére is. Nos, én ezeket mind-mind csak alátámasztani tudom. Nagyon tetszik a hatása, ugyanis a termék nagyon jól elfedi a szem alatti sötét karikáimat, mindezt úgy, hogy kicsit frissíti is a tekintetet. Nyáron egy kicsit világos számomra ez az árnyalat, de így télen tökéletesen illik a falfehér bőrömhöz. Szerintem nagyon könnyen eloszlatható a bőrön, tökéletes a textúrája. Az apró piros pöttyöket is jól eltünteti az orromon, szóval nem lehet rá panaszom. Úgy gondolom, hogy jól választottam, amikor emellett döntöttem :)
Ti mit gondoltok erről a termékről? Próbáltátok már? Nektek mi válik be leginkább a szem alatti karikák ellensúlyozására?

Gyönyörű szép napot

Nóra

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése