2016. március 5., szombat

Baba mélyhidratáló testápoló teszt

Már korábban írtam a TRND-ről és arról, hogy mennyire szuper, hogy általuk kipróbálhatunk több terméket is, méghozzá teljesen ingyen. Ez egy olyan lehetőség, amivel minden kísérletező kedvű embernek élnie kell. Én pedig már többször is voltam abban a szerencsés helyzetben, hogy terméket kaptam általuk :)
Az első ilyen projekt, amiben részt vettem, az a Baba mélyhidratáló testápolójának a tesztelése volt. Nagyon kedvelem ezt a terméket, jelenleg felváltva használom az Eucerin termékkel, attól függően, hogy épp hol alszom, a kollégiumban, otthon vagy a páromnál :) 

A Baba mélyhidratáló testápoló a szarurétek mélyére hatolva biztosít hosszan tartó hidratálást. Így a bőr puha és rugalmas lesz. Ez a testápoló zabkivonat hozzáadásával készült, amely hidratáló hatásáról ismert. Kellmes illatával mindennapi kényeztetést nyújt. Ez a lágy testápoló könnyen kenhető és teljesen beszívódik, ezáltal kellemes bőrérzetet ad.

Nos, a leírás engem már megvett kilóra, mert egyszerűen a zabkivonatról a természetesség jutott eszembe, illetve már ismerem, hogy mit tesz a testemmel belülről ez a csoda, így kíváncsi voltam arra, hogy kívül mire képes. Az a helyzet, hogy nem kellett csalódnom a termékben, ami még mindig kitart a legnagyobb örömömre. 400 ml-es kiszerelésben került hozzánk a testápoló, ami bőséges mennyiségnek számít. Nagyon jól kenhető testápolóról van szó, olyanról, ami nem folyik szét mindenhol, mégis könnyedén siklik végig a bőrünkön. Egy nagyon laza, könnyű krém ez, aminek az illata egyszerűen csodás. Nem túl hivalkodó, de mégis nagyon kellemes. Visszafogott, éppen ezért én nem hívnám kifejezetten női terméknek, szerintem tipikusan olyan, ami az egész család számára tökéletes - ahogy a legtöbb Baba terméknél ez van :)
A termék egyébként tényleg szuper jól hidratál, amikor ezt használom, sosem érzem, hogy kiszáradna a bőröm. Nem lesz olyan kígyópikkelyes a lábam, mint egyes termékeknél. Hanem jó puha és finom illatú lesz az egész testem. Így én nagyon szeretem használni. További pozitívuma, hogy nem egy drága kencéről van szó, így bárki pénztárcája megengedheti ezt a kiadást. Sőt, kifejezetten az olcsó, de jó termék kategóriába sorolnám én személy szerint.
Ti próbáltátok már ezt a terméket? Mit szóltok hozzá? :)

Gyönyörű szép napot, Nóra

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése