2017. február 13., hétfő

Ne add fel!

Forrás: eyeseeeclearly.co.uk
Te ott a túlvégen! Igen, pontosan te, aki épp feladni készülsz, most kérlek, hogy ne tedd! Hogy miért ne? Ez nagyon egyszerű, azért, mert fontos volt a számodra, legalábbis amikor elkezdted, akkor az volt, olyannyira, hogy megfogadtad, idén valóban sikerülni fog. Hogy idén nem fogod feladni. Most mégis erre készülsz, egyre többször és többször játszol a gondolattal, hogy mi lenne ha. Egyre többször csapongsz és nézel más irányokba, miközben tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy igazából nem akarod feladni, egyszerűen csak az a könnyebb út. De a valóságban a könnyebb út nem biztos, hogy a jobb is. Sőt, azért vágtál bele ebbe az egészbe, mert tudtad, hogy ez jót fog tenni, hogy erre van szükséged.
Most mégis azt gondolod, hogy neked ez nem megy… De igenis megy! Tudom, hogy egyszerűbb lenne hagyni a fenébe, de valóban ezt akarod? Biztos vagy abban, hogy nem bírod tovább folytatni, hogy egyszerűen nincs rá időd, nincs hozzá kedved, vagy egyszerűen csak aludni szeretnél és csokit enni a szobádban egyedül az éjszaka közepén büntetlenül. Van egy rossz hírem! Ez nem így megy!
De másoknak sokkal könnyebb! Mondod makacsul, de ezt te is tudod, hogy nem igaz. De ez túl sokba kerül! Találd meg a módját, hogy csökkentsd a költségeket! Keress más megoldást! Találj valami alternatívát!
De… Nem, nincs több de! Csak te vagy és az elhatározásod. Te sokkal erősebb vagy annál, hogy kifogásokat keress! Egyszerűen csak gondolj arra, hogy miért is vágtál bele. Még mindig azt szeretnéd? Igen, de… Nem! Azt kérdeztem, hogy még mindig azt szeretnéd-e? Igen… Akkor ne add fel! Keresd meg magadban azt az erőt, ami akkor tombolt benned, amikor elkezdted ezt az egészet, és ne engedd el! Szorítsd magadhoz, dédelgesd, és építsd. Segíts neki, hogy még nagyobb legyen, hogy még erősebb, mert azzal fogod elérni a célod.
Megbotlottál párszor? Na és? Szedd össze magad, és menetelj tovább! Elestél? Állj fel! Nem megy egyedül? Akkor keress valakit, aki segít! De ne feledd, helyetted nem tudja véghezvinni senki, amit elterveztél. Ez nélküled nem fog menni.
Szóval kérlek, ne add fel! Egyszerűen csak csináld tovább, és váltsd valóra! Mert menni fog, hidd el, hogy képes vagy rá, és rajtad kívül senki más nem teheti meg ezeket a lépéseket. Egyedül csakis te.
Így hát ne add fel, mert meg tudod csinálni! J


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése