2017. január 24., kedd

2017 Wishlist

Minden évben vannak olyan dolgok, amik nagyon magukkal ragadnak, és mindenképp úgy érzem, hogy meg kell őket vásárolnom. :) Nos, ez idén is így van, és arra gondoltam, hogy talán titeket is érdekelhet, hogy milyen dolgokon gondolkodom, ha pedig ti már próbáltátok őket, akkor nagyon szívesen olvasnám a véleményeteket az egyes termékekről! Előre figyelmeztetek mindenkit, ez egy amolyan kívánságlista, aminek sok eleme sajnos nem az olcsó kategóriába sorolható, azonban nagyon-nagyon bízom abban, hogy minden jól alakul az év során és lesz lehetőségem beruházni ezekre :) Vágyakozzunk hát együtt!
Idén úgy érzem, hogy a sminkkellékek vannak többségben, valahogy egyre jobban foglalkoztat a professzionális sminkelés, és szeretnék minél szebb sminkeket készíteni, amihez viszont elengedhetetlen, hogy minél jobb ecseteim legyenek. Így hát kezdjük is a sort mindjárt ezekkel!

1. Zoeva ecsetkészlet
Megvásárolható itt
Rengeteg, rengeteg ecsetkészletet megnéztem már, és az a helyzet, hogy ugyan vannak ecseteim, de mégsem annyi, mint amennyire valóban szükségem lenne. És az a helyzet, hogy ezen szeretnék változtatni, mert már nagyon érzem a hiányát néhány típusú ecsetnek - többek között egy jó rúzsecsetnek, illetve egy-két pulsz satírozóecsetet sem bánnék, és a többit inkább nem szeretném ecsetelni :) Éppen ezért döntöttem amellett, hogy ha végre beruházok egyre, akkor az legyen minőségi és legyen készlet. Akkor végre viszonylag kielégíthetem a kívánságaimat. Sokáig vacilláltam, hogy melyik márka mellett tegyem le a voksom, mígnem végül a Zoeva márkának sikerült leköröznie a Real Techniquest és a Sigmát is. Valószínűleg ebben igencsak közrejátszott az, hogy akárhányszor az itteni Árkádban járok, mindig megcsodálom őket az állványon... :) Nem tudom, hogy sikerül-e beruháznom rá, viszont ha igen, akkor az alább/fentebb látható két készlet egyikét vásárolnám meg (a lenti 50 euro = kb 15.000 forint, a fenti 79 euro = kb 25.000 forint). Igen, ilyen az, amikor az ember lánya álmodozik. Egyelőre kérdéses, hogy bele fog-e férni valamelyik, nagyon bízom benne, hogy igen!


Megvásárolható itt

2. KAP Blender
Folytatva a sort, már ami a kiegészítőket illeti, szeretnék beruházni egy igazi blenderre végre. Mármint úgy igazira, hogy nem az eredetire, hanem erre a Kell a Púderes verzióra. Sokáig gondolkodtam, hogy kipróbáljam-e valamelyiket, és ha igen, akkor melyiket, míg végnem emellett döntöttem. Ebben nagy segítségemre volt egyébként Enikő (Kialakító) nem régiben felkerült videója, amiben öt különböző szivacsot hasonlított össze. Nem szoktam gyakran alapozót használni, körülbelül hetente 1-2 alkalommal csak, viszont eddig még nem volt hozzá professzionális termékem, általában az ujjaimat használva vittem azt fel. Ami egyébként nem egy rossz dolog, mert szerintem így is tökéletes eredményt lehet elérni, viszont bosszantó, hogy sokkal több terméket használok el így, arról nem beszélve, hogy állandóan tiszta alapozó az egész kezem... Félreértés ne essék, nem azért nem használok valami gagyi szivacsot, mert nem azt nem tudnám megvenni, hanem csupán azért, mert azokkal sokkal rosszabb eredményeket értem el, mint az ujjaimmal. Viszont ezt is meg lehet elégelni, én pedig most jutottam el erre a pontra, szóval ideje egy ilyen szivacsnak! Az ára pedig egész elviselhető (3.100 forint), szóval talán belefér :)
Megvásárolható itt



3. Mac Cremesheen Lipstick
Már évek óta szemezek a Mac termékekkel, amik nálam amolyan álom kategóriásak. Valahogy úgy vagyok velük, hogy egyszerűen nem az én egyetemista pénztárcámhoz szabták őket. Viszont eszméletlen minőséget képviselnek, és az összes termékük egytől egyig magával ragadó. Főként a pirosítók/highlighterek és a rúzsok tetszenek az ő palettájukból, és ha idén mégis úgy alakulna, hogy sikerül beszereznem tőlük egy terméket, akkor szinte biztos vagyok abban, hogy egy rúzs lesz a szerencsés választott. Nagyon-nagyon tetszenek ezek a termékek, annyira gyönyörűek, és kifinomultak. Tényleg amolyan álom kategóriásak, és nagyon remélem, hogy egyszer sikerül oda jutnom, hogy megvásárolhassak tőlük néhány dolgot. Elsőnek mondjuk egy rúzst, amiből egy darab 6.100 forintba kerül. Egy biztos: ha így lesz, akkor biztosan nagy becsben tartom majd! :)
Megrendelhető innen

4. Nyx rúzs
És akkor kicsit evezzünk át a megvásárolható kategóriára :) Az olyan "apróságokra", amiket egy-egy átlagos hónapban megengedhetek magamnak, mint egy csodaszép rúzs, ami igazi éke lehet a mindennapoknak :) Már jó ideje szemezek a Nyx rúzsokkal, és mivel itt Regensburgban is kaphatók a termékeik (DM-ben, Douglasben), ezért mindig megállok nézegetni őket, ha arra járok, mert annyira gyönyörűek. Az egyetlen különbség az lett az idők folyamán, hogy végre kitaláltam, hogy egy rúzst szeretnék tőlük venni, mert csak jókat hallottam róluk eddig, és mert amúgy is imádom őket. :) Az még kérdéses, hogy egy folyékony rúzst válasszak vagy egy normált, de nagyon húz a szívem a Soft Matte Lip Creamek felé... Szóval szerintem azok közül fogok választani valamit, bár a színben végképp nem vagyok biztos. Annyira sok tetszik, hogy szinte képtelen vagyok egyet választani! Árban olyan 7 euro környékén vannak ezek a rúzsok (azt hiszem, otthon olyan 2-3 ezer forint lehet egy darab), szóval már azon is gondolkodtam, hogy mindjárt kettőt hozok el :D Nagyon kíváncsi lennék ezekre a barnás, nude árnyalatokra, de tartok is tőlük, szóval ez még nagyon kérdéses, de valamelyik biztosan az enyém lesz!
Megvásárolható itt





5. Maybelline Fit me korrektor
Erről a korrektorról már ódákat zengenek az összes blogon, de nekem még nem volt hozzá szerencsém, aminek egyetlen oka van: jelenleg nem volt szükségem korrektorra, mert van egy Catrice darabom, ami tökéletesen megfelelt az elvárásaimnak. Persze ez lassan el fog fogyni, így ezt követően erre a korrektorra szeretnék beruházni, mert jónak tűnik az állaga is, és hát amiről ennyi jót lehet hallani/olvasni, abban csak nem fogok csalódni :) Ez a termék olyan 1.700 forintba kerül, de tekintve, hogy milyen nagy szolgálatot tehet és hogy mennyi ideig használható egy ilyen, nem hiszem, hogy megéri rajta spórolni, és szerencsére rengeteg drogériában kapható már, szóval csak hajrá!

Forrás: notino.hu

Nos, ezek lennének azok a termékek, amik szerepelnek a kívánságlistámon, és nagyon remélem, hogy sikerül beszereznem őket még ebben az évben. Ha így lenne, akkor az évem már tökéletes lenne, már ami a sminktermékeket illeti :) Nektek milyen termékek szerepelnek a kívánság listátokon? Vannak olyan termékek, amik megegyeznek esetleg? Ha pedig már próbáltátok valamelyik terméket, ne felejtsétek megosztani velem a tapasztalatotokat :)

2 megjegyzés:

  1. A KAP szivacs tényleg megéri, van mellette 3 drogériás szivacsom és egyik sem szívja meg magát rendesen vízzel. Amíg nem próbáltam ki a KAP-osat nem is értettem miről áradoznak a blenderek kapcsán. Ez nagyon szépen megszívja magát utána már nem lesz olyan tömött és szépen fellazítja az alapozót korrektort és gyönyörű végeredményt kapunk. Nekem zsíros bőröm van de a szemem alatt száraz a bőr, oda mást nem is használok, csak a blendert, így nem lesz olyan ráncos az amúgy is száraz bőröm. Amúgy pedig az alapozóhoz is imádom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper! Köszönöm a visszajelzést, akkor már biztos vagyok benne, hogy az elsők között lesz, amit beszerzek :) Iszonyúan nehéz néha választani, az ilyen visszajelzések mindig segítenek :)

      Törlés