2015. február 18., szerda

2015.02.17. Egy kis tengerpart no meg Rubint Réka

Sziasztok!

Tegnap megint nem egyedül edzettem, ismét csatlakozott hozzám a szobatársam Anna, aki kérte, hogy most valami olyasmit csináljunk, ami főként hasra koncentrál. Én pedig örömmel álltam neki keresni valamit az elmentett gyakorlatsorok között. Találtam is egy elég koncentrál edzést, aminek azonnal neki is álltunk. Bevallom az őszintét, hogy azért mi ennél a gyakorlatnál néha csaltunk. Mert a jelenlegi szinten képtelenség lett volna normálisan csinálni mindent. Így hát néha kicsit lecsippentettünk a 60 másodperceknél meg a 30-asoknál is, amikor már nem igazán voltunk a helyzet magaslatán. De ettől függetlenül is egy remek, 30 perces edzésről van szó, és nekem még a zenék is bejöttek néha alatta (bár az igaz, hogy nem minden esetben). Ami még pozitív volt, hogy a 30 perc alatt 3 köredzést csináltunk, mindegyiket 3 körben végeztük el. És így legalább gyorsan váltakoztak a gyakorlatok. Viszont az első két köredzés nem igazán vett le minket a lábunkról, ellentétben az utolsóval, ami szuper volt.
Hogy újra elővenném-e? Talán, ugyanis az első kettő kör annyira nem volt szívhez szóló, de az biztos, hogy kemény és jó edzés!

Azonban ezzel még nem értünk a végére az edzésnek, hanem elővettük  Rubint Réka 2009-es DVD-jét is. Erről még lenyomtuk a 20 perces hasizom blokkot, hogy teljes legyen a kép. Szerintem kicsit túl sok volt az elmúlt napokban a tanulás meg az ülés, hogy ezt így bevállaltuk, de a kettő után teljesen kidőltünk :D Úgyhogy annyi biztos, hogy fel kell kötni azt a bizonyost, de egyáltalán nem lehetetlen végigcsinálni a tegnapi edzésünket. Sőt, ami azt illeti, egész jól bírtam én is a hasizmot is, nem adtam fel, hanem végigcsináltam, ez pedig szuper érzés. (Igaz, azért néha kérdőre vontam Rékát, hogy ő miért is nem tornázik, miért csak beszél?! Persze választ nem kaptam, de azért na... :D)
Ti mit tornáztatok a héten? :)

Puszillak Titeket, Nocy

4 megjegyzés:

  1. Én a 2012-es RR dvd-ről tornáztam kedden a teljes testátmozgatót. Megállapítottam, hogy még mindig kiválóan tudom szidni RR-t torna közeben. :D Meg azt is, hogy még ma is alig bírtam menni. Úgyhogy ma nálam is has lesz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Réka szidása nélkül nincs is RR torna :D A teljes átmozgatót még mindig nem mertem bevállalni, pedig lassan ideje lenne. De majd egyszer eljön annak is az ideje :)

      Törlés
  2. Szia! Javaslom neked RR helyett Péntek Enikőt. :) Szerintem imádni fogod és fejlődsz is majd. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, ki fogom próbálni mindenképp :)

      Törlés