2015. január 9., péntek

2015.01.09.

Sziasztok!

A mai nap már korán reggel letudtam az edzést és készítettem egy jó kis montázst, amivel szemléltetem a "szenvedéseim". Amik egyébként közel sem voltak szenvedések, mert tök jól éreztem magam közben, és nagyon jól elvoltam vele :) 
Első körben egy jó kis átmozgatós felső testet nem kímélő programmal kezdtem, ugyanis Rita DVD-jét csinálva azt vettem észre, hogy nem igazán jó a karjaim edzettségi szintje. Bevallom az őszintét, azt a részt nagyon sokáig elhanyagoltam, ennek pedig most iszom meg a levét. De semmi gond! Ami késik, nem múlik ugyebár :) Egyébként azt tudni kell, hogy ebben a videóban nem túl sok a gyakorlat, de azokat hosszú ideig kell csinálni. Viszont pont jó, mert mielőtt feladnám, akkor szólnak, hogy már nincs sok vissza, és valóban nincs, csak néhány gyakorlatig kell majd kibírni. Úgyhogy szuper! De azért arra készüljetek fel, hogy nem olyan egyszerű a dolog. Legalábbis számomra nem volt túl kíméletes, pedig csupán 13 percről van szó. Mondjuk azt valaki mondja meg, hogy miként lehet ezt kibírni csuklóval? Valahogy az nekem mindig nagyon hamar megfájdul, valamiért nem bírja jól a gyűrődést :D
A másik videóban a problémás területeimre mentem rá, egy jó kis 17 perces videóval. Ezt a videót már korábban is előszeretettel vettem elő, amikor edzeni támadt kedvem, most pedig amikor beugrott, kapva kaptam az alkalmon, hiszen az új kézsúlyomat is használnom kellett. Amilyen kis idióta vagyok, egyelőre még élvezem, hogy plusz súllyal is tudok rendesen edzeni itthon. :) A plusz súlytól senki ne ijedjen meg, ha nincs súlyod otthon, két vizes üveg teljesen megteszi, ha pedig nincs a kéznél egy ágy vagy csak szimplán nem akarod azt használni, mint én, akkor mindezeket nyugodtan végezheted a földön is, teljesen ugyanaz lesz :) Én nagyon szeretem ezt a videót, mert változatos, de mégis nagyon hatékony!
A végén pedig a nyújtásról se feledkezzetek el! Én a szokásos kis nyújtást alkalmaztam, amiről korábban már írtam is Nektek!
Ti mit edzetettek ma? Mi a tervetek a hétvégére? :)

Puszillak Titeket, Nocy :)

2 megjegyzés:

  1. Nálunk ma is munka volt, így még az edzés várat magára. Igazság szerint szabadságot terveztem mára, de egy finom borsófőzelékkel meggyőztem magam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kitartást így utólag is a hosszú héthez :) Remélem, azért a borsófőzelék mellett sikerült pihenni, és a hetet újult erővel kezdeni! :)

      Törlés